Hvordan velge en skilsmisse-advokat

Det minste du kan forvente når du ser nygifte par som utveksler løfter er en skilsmisse. Imidlertid blir det til et punkt når en eller begge parene vurderer at det avsluttes. Det er ikke lett. Så mye som denne separasjonen er merket med følelsesmessig uro, er det også et komplekst område av loven. Som sådan er det viktig å gå med en erfaren skilsmisse advokat som du er komfortabel med. Et godt valg vil hjelpe deg med å takle og håndtere dette problemet på best mulig måte.

FAKTORER Å VURDERE

Referanser

En måte å finne en god advokat på er å be om henvisninger fra venner. Dette kan være advokater du kjenner eller en venn som har vært i en lignende situasjon som din. Men hvis du har problemer med å finne en, tilbyr enkelte kommuner advokatreferanseprogrammer for å hjelpe deg med å finne de beste.

 

KOMFORT

Det er tilrådelig å ansette en advokat i nærheten av et område du tilbringer mesteparten av tiden din. Dette kan være nær din arbeidsplass eller et sted nær din bolig. Beslutningen om å jobbe med en advokat som du kan møte beleilig, kan være en god del. På denne måten vil du kutte ned dine reiseutgifter og ha rikelig med å stryke ut fakta rundt saken. Dette er spesielt viktig, spesielt i de tidlige stadiene når du ofte møter advokat.

 

ERFARING

Det er mange forskjellige grener av loven. Når man ser etter en skilsmisse advokat, er det forsiktig å jobbe med en som er velbevandret i det juridiske området og med de respektive statlige lover. Som sådan bør du gå til en advokat som har jobbet med et betydelig antall skilsmissesaker i din lokalitet. Deres suksessrate er også spesielt viktig da det er en indikator på sjansene for suksess.

 

Kommunikasjon

Uansett hvem som anbefalte dem, eller antall positive vurderinger om dem, er det alltid tilrådelig å ha en personlig samtale med dem før de gjør noen forpliktelser. Det er her at du vil lære mer om advokaten på et personlig nivå. Pass på at du er komfortabel med dem på dette tidlige stadiet. Hvis instinktene dine forteller deg noe annet, så se andre steder.

 

RETTIGHETER

Før du legger til signaturen din på kontrakten, er det viktig å sikre at du er klar og komfortabel med eventuelle avgifter. Noen kostnader per time, og det er andre som belaster en flat avgift. Avhengig av din sak og økonomisk evne, bør du jobbe med en advokat ikke belaste deg mye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *